سطح زیر کشت مزارع زعفران سیرجان افزایش پیدا می کند
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیرجان گفت سطح زیر کشت زعفران شهرستان در حال حاضر به یکصد و دوازده وسه دهم هکتار شامل سی و دو و هشت دهم هکتار بارور و هفتاد ونه ونیم هکتار غیر بارور رسیده است که ۳۸ هکتار آن مربوط به توسعه در سال جاری است.
محمود آبادی گفت : تهیه پیاز زعفران از مزارع زعفران خود شهرستان و یا استانهای همجوار صورت میگیرد و بازار هدف شامل سطح شهرستان و استانهای همجوار است.
وی با بیان اینکه میزان تولید محصول زعفران در این شهرستان حدود ۱۸۰ کیلوگرم بوده، افزود عملکرد زعفران با توجه به وضعیت خاک و اقلیم منطقه بین سه تا پنج کیلوگرم متغیر و متوسط عملکرد محصول حدود سه و دو دهم کیلو گرم در هکتار است که بالاترین عملکرد در شهرستان ۵ کیلو گرم محصول خشک در هکتار بوده است.